מסיבת הפורים של להושיט יד – 2026
כמדי שנה ערכנו מסיבת פורים נוצצת ומרגשת למען כל ילדי עמותת "להושיט יד" ובני משפחותיהם ערב סוחף ומלא אנרגיה. לאירוע הגיעו בהתנדבות מלאה מהכוכבים הגדולים של הבידור הישראלי, מתוך רצון אמיתי לשמח את הילדים שהעמותה מלווה לאורך כל השנה: ילדים חולי סרטן, ילדים עם נכויות מורכבות, ילדים שחזרו משבי החמאס וילדים שהתייתמו בעקבות מתקפת ה-7 באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל.
האירוע התקיים באולם האירועים “הוואלי” בכפר סבא, שותף יקר של העמותה מזה שנים, שאירח גם השנה את החגיגה הגדולה. כ-1,000 משתתפים נהנו מערב של קסם, מוזיקה ושמחה באווירה פורימית מרגשת במיוחד.
את הערב פתח מני ממטרה, כוכב הילדים האהוב, שכבש את לבבות המשפחות והזמין לבמה את יגל שמעון מנחם, המתמודד עם מחלת הסרטן, לשיר עמו את שירו האהוב, זה היה רגע עוצמתי ומרגש. אחריו עלה נדב חנציס עם הלהיטים שכבשו את עולם הילדים והנוער, ושיתף על הבמה את דניס לדיז’נסקי, שנלחם במחלה באומץ מעורר השראה.
שיאו של הערב היה בהופעתו של ששון שאולוב, מהשמות הבולטים והאהובים בישראל, שהקפיץ את הקהל באנרגיות סוחפות. במהלך המופע שיתף על הבמה את חגית בן טובים, המחלימה ממחלת הסרטן, ואת אגם חשין, וביצעו יחד את השיר “תמיד אוהב אותי” ברגע שריגש את כולם.
את האירוע הנחו בהתנדבות מלאה שחר חיון ובר ברימר, שהובילו את הערב בחן ובכריזמה. לצד ההופעות נהנו הילדים מהפנינג עשיר שכלל עמדות מולטימדיה, איפור פנים, קעקועים(זמניים, כן?), קליעת צמות, צילום, קריקטורות, יצירות ועוד.
במהלך הערב עלה מנכ"ל העמותה, אברהם עטר, לברך את ילדי העמותה ובני משפחותיהם. לצדו עלה אלקנה בוחבוט, פדוי שבי שהעמותה מלווה מאז חזרתו, וסימל יותר מכל את הכוח, החיבור והתקווה שמלווים את העשייה שלנו.
#להושיט_יד #פורים_של_שמחה #גיבורים_קטנים
החיוך שלהם בידיים שלך. תרום עכשיו והצל חיים.



